O nama

Naša kompanija

Swity d.o.o. je kompanija koja je osnovana u novembru 2015. godinu, ali je nastavila dugogodišnju tradiciju bosanskohercegovačkog giganta u preradi voća i povrća kompanije Vegafruit d.o.o. Gradačac, te postala vlasnik brendova Vegafruit, Swity, Vegy i Fruby. Kompanija posluje u 3 odvojene proizvodne cjeline: Vegy prerađevine od povrća, Fruby prerađevine od voća, Swity prirodni sokovi. Svi naši proizvodi se proizvode po tradicionalnim recepturama, bez konzervansa, vještačkih boja i aditiva.

Misija

Posjedujemo višegodišnje znanje u proizvodnji hrane, te uz primjenu savremenih industrijskih praksi zadovoljavamo potrebe naših kupaca i potrošača za kvalitetnim i zdravstveno ispravnim proizvodima. Kao firma, vlasnici smo brenda Vegafruit koji je sinonim za kvalitetne proizvode od mariniranog povrća, te raznih voćnih namaza i prirodnih sokova. Naš cilj je prilagoditi se potrebama naših potrošača i omogućiti im da konzumacijom naših proizvoda obezbijede sebi kvalitetniji život.

Vizija

Kontinuirano raditi na osnaživanju svih segmenata poslovanja, zadržati i ojačati lidersku poziciju kako u proizvodnji zdrave i kvalitetne hrane, tako i u sigurnom otkupu voća i povrća od domaćih proizvodača.

Naše vrijednosti

- iskrenost – Swity d.o.o. u potpunosti stoji iza kvaliteta svojih prozivoda, tako da ostvaruje iskren i pošten odnos sa svojim potrošačima i partnerima,

- tradicija – svi recepti koji se danas koriste u proizvodnim pogonima u Swity d.o.o. su originalni i stari preko 40 godina kada su lokalne porodice na području Doboja počele obrađivati voće i povrće i dobijate kvalitetan domaći proizvod,

- vrijedna bosanska porodica – većina kooperanata Swity d.o.o. su bosanskohercegovački dobavljači koji obrađujući svoje njive i voćnjake zajedno sa svojom porodicom učestvuju u kreiranju svakog proizvoda koji Swity nudi.

Kontakt

Swity d.o.o.

Sarajevska bb

76250 Gradačac

Bosna i Hercegovina

Tel: +387 (0)35 82 26 00

Fax: +387 (0)35 81 73 00

Email: 

Ostali podaci

ID: 4210211050003

PDV: 210211050003

Banka: Sberbank BH d.d.

Žiro račun: 1404051120011642

Certifikati