Naši brendovi

Vegafruit je krovni brend u kompaniji Swity d.o.o. Pod pečatom vrhunskog Vegafruit kvaliteta se proizvode svi naši proizvodi. Vegafruit je sinonim za kvalitetne proizvode od mariniranog povrća, raznih voćnih namaza i prirodnih sokova. Pod pečatom Vegafruita, svi naši proizvodi se proizvode po tradicionalnim recepturama, pod strogo kontrolisanim uslovima i iz najkvalitetnijih sirovina.

Swity sokovi su prirodni sokovi sa 50% ili 100% učešća voća u svom sastavu. Proizvode se bez konzervansa, bez vještačkih boja i bez aditiva, po tradicionalnoj recepturi, iz prirodnih voćnih koncentrata i iz voćnih kaša koje se proizvode u vlastitoj režiji. Konzumiranje Swity sokova je idealan način za zadovoljavanje dnevne potrebe za voćem i vitaminima koje crpimo iz voća. Swity sokovi koji u svom sastavu imaju 100% udio voća se proizvode bez dodatka šećera, te pri konzumaciji možete osjetiti pravi prirodan okus jabuke i narandže. Swity sokove možete pronaći u staklenoj boci od 200ml, koja je prvenstveno namijenjena HoReCa kanalu distribucije, te ih možete pronaći u najdražim kafićima i restoranima.

Vegy ketchup je kategorija proizvoda koja je doživjela redizajn kompletnog vizuelnog identiteta, ali je zadržala prepoznatljivi okus starog Veginog ketchupa. Proizvodi se iz najkvalitetnije sorte paradajza, bez genetski modifikovanih organizama i sa mnogo vitamina C. Proizvodi se po tradicionalnoj recepturi, koja je doživjela blage modifikacije shodno potrebama naših potrošača. Proizvode se u dva okusa: blagi i ljuti. Blagi ketchup je idealan dodatak pizzama, sa odlično odmjerenim dodatkom origana, koji će vašu pizzu učiniti najboljom užinom za cijelu porodicu. Ljuti ketchup je savršen dodatak pomfritu i tjestenini, jer mu je okus odlično izbalansiran, te će zadovoljiti vaše potrebe za ljutim. Naše ketchupe možete pronaći u dvije gramaže od 500g i 900g.

 

Kiseli program

Vegafruit prerađevine od povrća su proizvodi koji su u narodu poznati kao "zimnica". Proizvode se mariniranjem svježeg povrća, od kojeg većinu nabavljamo sa područja Bosne i Hercegovine od lokalnih poljoprivrednih proizvođača. U proizvodnji se koristi isključivo povrće, koje u roku od 24 sata od berbe prispije u naše pogone i ide u proces prerade. Proizvode se bez konzervansa i po tradicionalnoj recepturi. Tokom zimskih dana, kada na tržištu nema svježeg povrća, koristi se kao idealna zamjena za isto, te nam pruža zaštitu od prehlada u tom periodu godinu. Koristimo ga kao izvor vitamina, sa ciljem jačanja imuniteta. U asortimanu Vegy možete pronaći marinirane krastavce, paprike, feferone, cveklu, kupus, ... te dodatke jelima ajvar i đuveč. Pakovani su u staklene tegle od 370ml, 720ml, 1700ml i 2300ml.

 

Slatki program

Vegafruit prerađevine od voća su džemovi i marmelade, koji su proizvedeni iz voćnih kaša koje proizvodimo u vlastitoj režiji. 95% sirovina se nabavlja sa područja Bosne i Hercegovine, sa lokalnih voćnjaka. Proizvedeni su iz najkvalitetnijih sorti voća, pod strogo kontrolisanim uslovima Idealan su doručak za cijelu porodicu, a pogotovo za najmlade članove, kao odličan namaz. Također se odlično slažu uz palačinke. Pružaju vam dodatnu dozu voća, za one koji ga nemaju vremena koristiti u redovnoj ishrani. Vegafruit džemove možete pronaći u staklenoj ambalaži u gramažama od 400gr i 820gr i u kanticama u gramažama od 700gr i 2300gr..

 

 

 

 

 

Kontakt

Swity d.o.o.

Sarajevska bb

76250 Gradačac

Bosna i Hercegovina

Tel: +387 (0)35 82 26 00

Fax: +387 (0)35 81 73 00

Email: 

Ostali podaci

ID: 4210211050003

PDV: 210211050003

Banka: Sberbank BH d.d.

Žiro račun: 1404051120011642

Certifikati