Swity d.o.o. lider u kategoriji prehrambene industrije

Kompanija Swity d.o.o. Gradačac, na manifestaciji „Izbor Lidera biznisa TK“, izabrana je kao Lider biznisa 2018. godine u kategoriji prehrambene industrije. Ovim kompanija Swity d.o.o. zaokružuje uspješnu poslovnu godinu, koju je obilježila transformacija tradicionalnih brendova Swity, Vegy i Fruby u inovativne, moderne i potrošaču bliske brendove, ali sa zadržanim i unaprijeđenim kvalitetom proizvoda.

Plaketu Lidera biznisa primio je direktor kompanije Miralem Gasal koji je iskazao zahvalnost domaćinu manifestacije, te ovu plaketu preuzeo kao veliku čast ali i obavezu da kompanija Swity odbrani titulu Lidera biznisa i u narednoj godini.

“2018. godinu ćemo pamtiti kao godinu u kojoj su pokrenuti brojni procesi unutar kompanije, sa stanovišta unaprijeđenja samog vizuelnog identiteta naših proizvoda, ali i vraćanja i unaprijeđenja prepoznatljivog Vegafruit kvaliteta. Radili smo na redizajnu ambalaže naših džemova u kantici, Swity sokovi u boci od 200ml se trenutno lansiraju na tržište u potpuno novom ruhu i možemo reći da su naši potrošači oduševljeni novim izgledom boce i etikete, koja simbolizira ono što su vrijednosti naše kompanije. U narednom periodu potrošači mogu očekivati još mnogo novih projekata na kojima razvojni tim naše kompanije vrijedno radi, a samo neki od njih su: redizajn boce Vegy kečapa, nove etikete naših džemova i prerađevina od povrća u staklenim teglama, nove robne grupe u kategoriji sokova.

Sa aspekta kontrole procesa u našoj kompaniji možemo reći da smo napravili veliki iskorak i da smo ponosni na učinjeno u ovoj godini. Naime, u posljednjem kvartalu ove godine smo uspješno implementirali najnovije ISO, HACCP i HALAL standarde kvaliteta, što našim proizvodima daje dodatnu vrijednost, koju ce potrošači znati prepoznati ” – istakao je direktor kompanije Miralem Gasal. Izbor „Lider biznisa TK 2018.“ organizira se po četvrti put. Stručni žiri je u konkurenciji od oko 50 kompanija, odabrao lidere – one koji su svojim radom i asortimanom proizvoda zaplijenili pažnju tržišta i dali poseban doprinos privrednom razvoju Kantona.

Kontakt

Swity d.o.o.

Sarajevska bb

76250 Gradačac

Bosna i Hercegovina

Tel: +387 (0)35 82 26 00

Fax: +387 (0)35 81 73 00

Email: 

Ostali podaci

ID: 4210211050003

PDV: 210211050003

Banka: Sberbank BH d.d.

Žiro račun: 1404051120011642

Certifikati